Noah Schnapp, detalii despre noul sezon din „Stranger Things". Ce spune despre Eleven

Noah Schnapp, detalii despre noul sezon din bdquo;Stranger Things . Ce spune despre Eleven
Data: 21 Noiembrie 2018
Noah Schnapp, actorul care îl interpretează pe Will Byers în serialul TV „Stranger Things”, a dat câteva detalii depre noul sezon al serialului în cadrul unui interviu acordat în cadrul evenimentului Comic Con Colombia. 

„Cel de-al treilea sezon este incredibil. Am încheiat filmările în urmă cu o săptămână. Fanii vor fi încântaţi. E – de departe – sezonul meu preferat.”, a spus actorul în vârstă de 14 ani. 

Schnapp a adăugat că al treilea sezon va fi un mix între atmosfera din primul sezon și „obscuritatea” celui de-al doilea.

El a dat câteva detalii și despre Eleven. Actorul a spus că personajul Eleven va avea un rol „foarte important” în noul sezon și a precizat că gașca de puști va avea de înfruntat o nouă amenințare. 

Actorul a lăsat să se înțeleagă și că aceasta ar putea fi sezonul final al seriei TV. „Millie (n.r. actrița care o interpretează pe Eleven) a fost cea mai dramatică şi a izbucnit în lacrimi la despărţire. A spus că îi va fi dor de noi, iar eu simt la fel.", a mărturisit Schnapp.

„Stranger Things'' a fost lansat în 2016 și e un succes de critică, dar și de public. 

În viitorul sezon vor debuta Maya Hawke, Jake Busey şi Cary Elwes, care se vor alătura actorilor deja cunoscuţi, în frunte cu Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Dacre Montgomery, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery, Cara Buono, Winona Ryder şi David Harbour.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO