O mai știi pe femeia robot din "Terminator 3"? Cum arată acum actrița Kristanna Loken, la 42 de ani

O mai știi pe femeia robot din Terminator 3 ? Cum arată acum actrița Kristanna Loken, la 42 de ani
Citeste mai mult despre: Kristanna Loken, Terminator 3,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 30 Aprilie 2022
Kristanna Loken a interpretat rolul robotului asasin din "Terminator 3", fiind personajul negativ din celebra franciză. 

În urma acestui rol, actrița a devenit cunoscută, situându-se lângă lumea bună de la Hollywood. Celebră pentru felul în care arăta în filmul "Terminator 3", Kristanna Loken a ajuns la vârsta de 39 de ani și arată mai bine ca niciodată. 

GALERIE FOTO MAI JOS

În anul 2016, frumoasa blondă a născut un băiețel. Ea a fost căsătorită între anii 2008-2009 cu actorul Noah Danby. Conform presei din Statele Unite ale Americii, Kristanna a avut în 2015 o idilă cu primarul orașului Los Angeles. 

Recent, Kristanna a postat o fotografie alături de rivalul său din Terminator 3, Arnold Schwarzenegger, în cadrul unei reuniuni cu echipa de producție a filmului științifico-fantastic.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Need I say more? #terminator #arnoldschwarzenegger #t3 #reunion @schwarzenegger

A post shared by Kristanna Loken (@ksloken) on


A fost de două ori în România! În anul 2005, actrița a filmat pentru filmul "Blood Rayne" și a jucat alături de actrița Daniela Nane. Zece ani mai târziu, Kristanna a venit din nou în România, fiind invitată la o gală de box din Mamaia. 

În anul 1994, Kristanna Loken și-a început cariera de model profesionist, iar după s-a orientat către televiziune și cinematografie. A fost actrița principală din filmul Terminator 3, rol care a făcut-o celebră. De atunci a mai jucat în producții precum ”Inelul Nibelungilor” (2004), ”Prinţesa vampirilor (2005), ”Vânătorii de cadavre” (2013) și "Mercenarii" (2014)  şi în serialele TV ”Fenomenala Jane”, ”The L Word” şi ”Burn Notice”.

Foto: Profimedia, Gettyimages

Vezi:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies