O secvență din filmul de comedie 5GANG: Un Altfel De Crăciun proiectată în premieră la petrecerea Global Records

O secvență din filmul de comedie 5GANG: Un Altfel De Crăciun proiectată în premieră la petrecerea Global Records
Citeste mai mult despre: 5GANG, Global Records,
Data: 06 Decembrie 2019
O secvență din filmul de comedie „5GANG: Un Altfel De Crăciun” proiectată în premieră la cea mai urmărită petrecere din mediul online în România - The Party Global!

Evenimentul The Party Global, ajuns la cea de-a patra ediție, a devenit cea mai urmărită petrecere din mediul online din România și a adus pe scenă mai multe momente surpriză pregătite special pentru invitații prezenți.

Între concertele susținute de artiștii Global, pe scenă au urcat Matei Dima și Selly pentru a anunța premiera în cinematografe a filmului „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, de pe 27 decembrie. 

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, a fost felicitat de BRomania și aplaudat de public pentru munca din acest an, în special pentru dedicarea și implicarea în filmul „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, unde apare în calitate de actor principal. 

Starurile au urmărit alături de actorii din film trailerul „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, iar surpriza serii a fost proiectarea în premieră a unei scene din film, care a reușit să amuze sutele de invitații prezenți.

De asemenea, invitații au putut urmări la The Party Global și trailer-ul filmului „Miami Bici”, al doilea film regizat de Matei Dima, care va ajunge în cinematografe în luna februarie. 

Printre artiștii și creatorii de conținut prezenți la evenimentul The Party Global s-au numărat INNA, Antonia, Smiley, Selly, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Irina Rimes, Laura Giurcanu, BroMania, Marius Moga, Adi Nartea și AMI. 

Filmul 5GANG, un altfel de Crăciun este debutul regizoral al lui Matei Dima, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final. 

Filmul de comedie „5 GANG, un altfel de Crăciun!” va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Evenimentul The Party Global, sub conceptul Counting Stars, a adunat o mulțime de celebrități din industria muzicală și a însumat 26.589.112 de urmăritori pe Instagram. De peste 6 ori mai mulți followers decât numărul total de utilizatori din România ai aplicației.

FULLSCREEN
O secvență din filmul de comedie 5GANG: Un Altfel De Crăciun proiectată în premieră la petrecerea Global Records
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO