Pelicula ”Venom”, cu Tom Hardy, desființată de critici: ”Un eșec total”

Pelicula Venom , cu Tom Hardy, desființată de critici: Un eșec total
Citeste mai mult despre: venom, recenzii proaste, Tom Hardy,
Data publicarii: 03 Octombrie 2018
Data actualizare: 03 Octombrie 2018
Filmul lui Tom Hardy, „Venom”, a generat o serie de recenzii negative, fiind catalogat drept ”un eșec total” sau ”otrăvitor de plictisitor”.

”Venom”, spin-off-ul lui ”Spider Man”, cu Tom Hardy în rolul principal, a fost desființat de critici, care l-au descris drept ”un eșec total”, după premiera mondială de la Los Angeles, de marți seară.

Cu Tom Hardy drept protagonist, filmul de aventuri spune povestea jurnalistului Eddie Brock, care este infectat cu o substanță de origine extraterestră, ceea ce îi dă puteri extraordinare. 

În ciuda efectelor speciale și a scenelor de luptă, publicul nu a părut impresionat, fiind în asentimentul criticilor, care s-au grăbit să consemneze cât de prost este filmul. 

„Îmi pare rău că spun că Venom este un eșec total - o harababură care pare veche de 15 ani, ingnorând direcțiile pe care filmele cu supereroi din ultimii ani le-au generat”, a scris un critic pe Twitter, consemnează Daily Mail.

„Lăsând la o parte câteva momente amuzante, nu are nimic de oferit. Nu vă faceți speranțe prea mari”.

The Telegraph, The Hollywood Reporter, Los Angeles Times, The Guardian sunt doar câteva publicații care au notat negativ pelicula. 

”Venom este Catwoman la cel mai de jos nivel, cu cea mai proastă interpretare a lui Tom Hardy de la comedia This Means War. Nu vă duceți să vedeți filmul!”.

”Bucăți mari din Venom nu se potrivesc deloc, dar există un oarecare farmec în relația Eddie/Venom. Nu sunt sigur că unele scene erau intenționat amuzante, dar eu m-am amuzat, chiar dacă erau total ridicole”.

Cu toate acestea, unele recenzii nu au fost chiar atât de dure, alți critici grăbindu-se să remarce talentul actoricesc al lui Hardy.

”Performanța lui Tom Hardy în Venom este asemănătoare cu cea a lui Johhny Depp în primul film Pirații din Caraibe sau Chris Klein în Street Fighter: The Legend of Chun-Li. Oricum ar fi, nu este plictisitor”.

”Venom nu este chiar atât de prost pe cât spunea lumea că o să fie. Tom Hardy este și va fi mereu un mare actor și am râs mult, chiar dacă nu sunt sigur că scenele erau intenționat amuzante”.

Până și protagonistul Tom Hardy a mărturisit că scenele sale favorite din film nu au trecut de montajul final, într-un interviu recent pentru ComicsExplained. ”Există vreo 30-40 de minute de comedie neagră, care nu au ajuns în film. Acelea sunt preferatele mele”.


Distribuția peliculei este completată de Michelle Williams, Jenny Slate și Reid Scott. Personajul lui Michelle Williams este o avocată care se îndrăgostește de Eddie înainte să afle că acesta este Venom. ”Totul se reduce la Tom Hardy”, a explicat ea pentru The Hollywood Reporter. ”El este atât de talentat și dedicat. Așa că am crezut că va fi super dacă aș accepta partitura. Mi s-a părut amuzant să joc alături de el, chiar a fost”.

Regizat de Ruben Fleischer, filmul ”Venom” va intra pe marile ecrane începând cu 5 octombrie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies