”Pirații din Caraibe”, cea mai de succes franciză, revine cu al șaselea film. Ce se întâmplă cu Johnny Depp

Pirații din Caraibe , cea mai de succes franciză, revine cu al șaselea film. Ce se întâmplă cu Johnny Depp
Citeste mai mult despre: Piratii din Caraibe, Johnny Depp,
Data publicarii: 25 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
La ora actuală, Disney este în discuții pentru cel de-al șaselea film cu pirați.

De curând, publicația Deadline a consemnat că Disney ”explorează” ceea ce compania numește ”o revenire” a francizei ”Pirații din Caraibe”, aflându-se în discuții cu scenariștii ”Deadpool”, Rhett Reese și Paul Wernick. 

Citește și: Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

Site-ul de entertainment menționează că Jerry Bruckheimer se va întoarce ca producător dar că, oricum, este prea devreme pentru ca afacerea să fie finalizată.

 Conform Variety, cel mai recent film din serie, “Dead Men Tell No Tales” (2017), a avut încasări de 172 de milioane de dolari în Statele Unite și de 622 de milioane de dolari, pe plan internațional.

De la lansarea sa, în 2003, seria ”Pirații din Caraibe” a înregistrat încasări de 4,5 miliarde de dolari, pe plan internațional.

Așadar, nu ar fi o surpriză dacă un nou film cu pirați s-ar materializa - doar că fără Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow, cel care a fost cap de afiș pentru toate cele cinci pelicule ”Pirații din Caraibe”.

Depp, pe care divorțul de actrița Amber Heard l-a costat 7 milioane de dolari, după ce a fost acuzat de violență domestică, a pierdut ”aproape în totalitate” cele 650 de milioane de dolari, obținute din actorie.

Foto; Getty, Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies