Pokemon Detectiv Pikachu, filmul pentru care părinții au nevoie de acordul copiilor, lansat în România

Pokemon Detectiv Pikachu, filmul pentru care părinții au nevoie de acordul copiilor, lansat în România
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2019
Data actualizare: 06 Iunie 2019
Dacă ești fan pokemoni, dar și al filmelor de animație, noua peliculă cu Ryan Reynolds în rolul lui Pikachu te va destinde realmente într-o seară de vineri. Sigur, dacă ai acordul copilului tău să-l vezi.

Pikachu ajunge pe marile ecrane din România vineri, 7 iunie 2019, însă nu oricum, ci jucând rolul unui pokemon detectiv. Ryan Reynolds, care a făcut senzație cu Deadpool, spune că a pus voce pentru a da viață unui personaj unic. 

Are atitudine, nu glumă! Arată ca un bulgăre de bumbac galben. (…) Tot filmul este special pentru mine şi spun asta pentru că am mai lucrat la proiecte care implicau mult CGI, însă de această dată este diferit. Pur şi simplu ai impresia că acest Pikachu respiră pe marele ecran şi că dacă întinzi mâna îl poţi atinge şi smotoci. Eu unul nu te-aş sfătui să o faci, pentru că nu vreau să fiu responsabil de ce o să se întâmple în acest caz”, a declarat Ryan Reynolds.

Primul film live-action Pokemon Detectiv Pikachu este dedicat simpaticului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din întreaga lume. 

Citește și: VIDEO Ryan Reynolds, interviu exploziv despre ultimul film al lui Michael Bay

Pokemon Detectiv Pikachu - povestea

Filmul începe cu dispariția detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului său, Tim, în vârstă de 21 de ani. În ajutorul tânărului vine fostul partener pokemon al tatălui, Detectivul Pikachu, un personaj super amuzant, însă cu necunoscute probleme de memorie. 

Doi parteneri neobișnuiți, dar perfect compatibili (Tim fiind singurul om care poate înțelege ce spune blănosul galben) aceștia se aventurează împreună în dezlegararea încurcatului mister. 

În  timp ce aleargă după dovezi prin orașul Ryme – ținutul fantastic în care oamenii și pokemonii trăiesc în armonie – cei doi fac cunoștință cu tot felul de pokemoni și descoperă un adevăr care amenință pacea din Universul Pokemon. 

Începând cu 7 iunie, Pokemon Detectiv Pikachu poate fi vizionat pe marile ecrane din România în versiunea dublată în limba română sau cu subtitrare, însă numai în format 3D.

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies