Premiile Oscar 2021. Participanții nu vor fi obligați să poarte măști la gală

Premiile Oscar 2021. Participanții nu vor fi obligați să poarte măști la gală
Citeste mai mult despre: Oscar 2021, gala Oscar 2021, Premiile Oscar,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Aprilie 2021
Cea mai așteptată gală din industria filmului va avea loc în 25 aprilie, după ce a fost amânată deja de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii galei spun că “nu va semăna cu nimic din ce a fost până acum”.

Marele eveniment se va ține conform tradiției la Dolby Theatre din Los Angeles, dar și la Union Station, o gară din Los Angeles, unde se va amenaja un spațiu special.

Reprezentanții Academiei Americane a Filmului (AMPAS) au anunțat că participanții nu vor fi obligați să poarte măști de protecție în timpul transmisiunii live. Ele vor fi folosite însă în timpul pauzelor publicitare, transmite Variety.   

Organizatorii au dezvăluit că la gala vor lua parte doar 170 de persoane. Dacă în alți ani, sute de fotografi se înghesuiau să prindă cadrele perrfecte, anul acesta vor fi prezenți doar trei fotografi și câțiva jurnaliști. Toți vor respecta regulile de distanțare social, iar în timpul interviurilor se va păstra o distanță de cel puțin doi metri între actori și jurnaliști. AMPAS a mai dezvăluit că actorii care nu vor putea fi prezenți la Los Angeles au la dispoziție două sedii, la Londra, respectiv Paris. 

Premieră pentru România la Premiile Oscar 2021

Anul acesta, documentarul Colectiv a primit două nominalizări la Oscar. Este vorba despre „Cel mai bun documentar” (Documentary Feature) și „Cel mai bun lungmetraj internaţional” (International Feature Film).

Chiar dacă în trecut România a mai avut două filme propuse pe lista scurtă pentru Premiile Oscar („După dealuri”, regizat de Cristian Mungiu – 2013, și „Cadoul de Crăciun”, regizat de Bogdan Mureșanu – 2019), acum este pentru prima dată când un film românesc este nominalizat oficial. 

Vezi aici lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2021

Gala de decernare a premiilor Oscar 2021 va fi transmisă în direct de postul american ABC şi va fi difuzată în peste 225 de ţări din întreaga lume.

Voyo.ro transmite LIVE gala Premiilor Oscar 2021

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de decernare a premiilor OSCAR 2021. Gala va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

 

 

 

FULLSCREEN
Premiile Oscar 2021. Participanții nu vor fi obligați să poarte măști la gală
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies