Prima reacție a românului Florian Munteanu după prezentarea filmului în care joacă alături de Stallone

Prima reacție a românului Florian Munteanu după prezentarea filmului în care joacă alături de Stallone
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Noiembrie 2018
Data actualizare: 22 Noiembrie 2018
Pugilistul de origine română Florian „Big Nasty” Munteanu s-a văzut pentru prima dată pe un ecran de cinema. Joi seară, filmul Creed 2 a avut premiera de gală, peste Ocean.

A fost sărbătoare mare pentru familia francizei Rocky, joi seară, la New York. Florian Munteanu, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone și Dolph Lundgren au urmărit cu sufletul la gură pelicula care continuă șirul poveștii din Creed. Românul, care joacă rolul lui Viktor Drago, fiul killer-ului Ivan Drago, a fost impresionat de rezultatul muncii echipei de producție.

Acest film este despre familie, deoarece noi suntem o familie”, a scris Big Nasty pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Dolph Lundgren, Michael B. Jordan, Steven Capole Jr și Tessa Thompson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This movie is about family coz we are a family ❤ #creed2

A post shared by Florian "Big Nasty" Munteanu (@bignasty) on


Florian Munteanu (28 de ani) a fost recrutat direct de Sylvester Stallone, care era în căutarea unui actor care să-l joace pe Viktor Drago, după ce a fost recomandat de managerul său. Românul, care s-a născut în Germania, nu are experiență de actor, dar e un pugilist excepțional și vorbește limba engleză perfect, chiar și cu accent de estul Europei. Acestea au fost atuurile cu care i-a câștigat inima lui „Rocky Balboa”. 

Cum s-a antrenat pentru rol

În Creed 2, Adonis Creed se pregătește pentru confruntarea secolului cu fiul celui care i-a ucis tatăl, pe multiplul campion mondial Apollo Creed. Dacă antrenorul lui Adonis este însuși Rocky Balboa (Stallone), de pregătirea lui Viktor Drago se ocupă însuși Ivan Drago, care revine în franciză, după ce l-a răspus pe Apollo în Rocky 4 și a fost învins rușinos, pe teren propriu, de campionul din Philadelphia, Rocky Balboa. 


Big Nasty s-a pregătit pentru confruntarea finală cu oponentul său în stil rusesc, după cum însuși a declarat într-un interviu acordat revistei Men’s Health.

„Personal îmi place stilul old school de antrenament. Și asta o să vedeți în film. Ne-am antrenat în stil rusesc, de modă veche, nu modernă, dar nu pentru a ne fi mai ușor. Ne-am dorit să învingem durerea prin metode vechi”, a declarat românul. 

Filmul Creed 2 este prima apariție cinematografică a românului. Pelicula va ajunge oficial în cinematografe la 21 noiembrie 2018 (SUA) și la 23 noiembrie 2018 în România. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies