Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker
Citeste mai mult despre: Joker, Joaquin Phoenix,
Data: 24 Septembrie 2018
Tod Phillips, regizorul viitorului film despre originea personajului Joker, a postat pe Instagram, de curând, o probă video cu Joaquin Phoenix.

Joaquin Phoenix are rolul faimosului personaj negativ din pelicula care nu are un titlu definitiv, dar este programată să apară pe marile ecrane în luna octombrie a anului 2019.

Citește și: Robert De Niro este favorit să apară în noul film „The Joker". Ce rol poate primi actorul în vârstă de 74 de ani

În clipul video, Phoenix apare ca ”Arthur”, pe chipul acestuia suprapunându-se imagini cu el, deghizat în Joker. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Regizorul Phillips a postat, pe același cont de Instagram, o fotografie cu Phoenix îmbrăcat în cămașă și sacou, alături de comentariul: ”Arthur”. Aparent, acesta este numele lui Joker înainte să adopte celebra poreclă.

Phillips, care semnează și scenariul alături de Scott Silver, spune că filmul intenționează să fie ”explorarea unui om disprețuit de societate, povestea având o perspectivă mai largă”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Se pare că și actorul Robert De Niro se va alătura distribuției, ca gazdă a unui talk-show care joacă un rol crucial în transformarea personajului lui Phoenix. 

Conform studiourilor Warner Bros., pelicula cu Phoenix în rolul principal nu va avea niciun efect asupra universului DC, care l-a distribuit pe Jared Leto drept Joker, în “Suicide Squad.” 

 Foto: Instagram
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO