Primul film despre viața lui Patrick Swayze, lansat la TV în august. Trailerul e deja în online

Primul film despre viața lui Patrick Swayze, lansat la TV în august. Trailerul e deja în online
Patrick Swayze a fost apreciat de mulți actori în timpul vieții. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 August 2019
Data actualizare: 02 August 2019
„I am Patrick Swayze” este filmul documentar realizat în memoria actorului, care a murit în 2009 de cancer pancreatic.

Jennifer Grey, care a jucat cu Swayze în Dirty Dancing, Demi Moore, care a împărțit platoul cu el în pelicula Ghost, dar și Sam Elliot, Kelly Lynch și Lisa Niemi, soția lui Patrick Swayze, vorbesc incredibil de frumos despre actor în primul film despre viața sa.

I am Patrick Swayze a fost lansat vineri, 2 august, la festivalul de film de la San Antonio. Premiera la TV va avea loc la 18 august, pe Paramount Channel. 

Trailerul oficial al documentarului a fost lansat joi, iar din el răzbate imaginea unui Patrick Swayze extem de talentat în varii domenii.

„Patrick juca în filme ca și când ar fi avut ceva de demonstrat. Era gimnast, un cowboy de talie mondială, un balerin. Pe bune?”, spune actorul Rob Lowe.  

Vezi trailerul mai jos!

Patrick Swayze, răpus de cancer pancreatic

La sfârșitul anului 2007, Patrick Swayze a început să simtă arsuri puternice în zona stomacului, în urma unui blocaj la nivelul canalului biliar. Pe atunci filma la episodul-pilot al serialului The Beast. Trei săptămâni mai târziu, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic stadiul IV.

FOTO: Getty Images

A urmat un program aspru de tratament cu citostatice, dar și cu un medicament experimental, cu care medicii sperau să stopeze alimentarea cu sânge a tumorii.

În primăvara anului 2008, Patrick Swayze dădea semne de vindecare datorită tratamentului său. În tot acest timp, tabloidele scriau că actorul nu se simte atât de bine pe cât voia familia să arate, convingere spulberată chiar de actor care a participat la un meci de baschet în mai 2008. El a avut și câteva apariții televizate în acel an.

Patrick Swayze și soția lui, Lisa Niemi. FOTO: Getty Images

Totul s-a complicat la începutul anului 2009, când Swayze a făcut pneumonie, ca urmare a tratamentului pentru cancer. În aprilie, medicii l-au informat că boala a recidivat și i-a afectat din nou ficatul.

Patrick Swayze s-a stins din viață la 14 septembrie 2009, la vârsta de 57 de ani, în sânul familiei. El și soția sa, Lisa Niemi, au fost căsătoriți 34 de ani, dar nu au avut niciun copil.

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Tom Hardy
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies