Primul lanț de cinematografe care anunță oficial redeschiderea sălilor! Filmele revin pe marile ecrane pe 28 mai

Primul lanț de cinematografe care anunță oficial redeschiderea sălilor! Filmele revin pe marile ecrane pe 28 mai
Citeste mai mult despre: cinema, cinematograf, film,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
Așteptarea ia sfârșit! Filmele revin pe marile ecrane începând de vineri, 28 mai, în toate cele cinci cinematografe (Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș) ale unuia dintre cei mai importanți operatori. Locațiile vor fi pregătite să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet. 

După o pauză neașteptat de lungă, noile lansări și popcornul mereu cald vor susține divertismentul atât de râvnit de cinefili. Cu încredere că obiceiul de a ieși la cinema va reveni rapid în topul preferințelor publicului și pe fondul unui climat de stabilitate și redresare națională, lanțul de cinematografe va miza în continuare pe calitatea experienței. Primul weekend la Cineplexx, între 28 și 30 mai, deschide maratonul filmelor de familie cu pachete speciale la doar 8 lei biletul, cu popcorn și suc gratuite.

Vara la cinema continuă în forță cu super-producții noi, precum filmul animat „Tom și Jerry”, acțiunea „F9” din seria „Furios și Iute”, „Cruella” de la Disney, noul capitol terifiant din seria „Conjuring” – „E mâna diavolului” și multe altele pentru toți cei care vor căuta să evadeze din cotidian la răcoarea din fața marelui ecran. 

Normele de igienă, distanțare socială și siguranță vor fi respectate cu strictețe, astfel încât vizitatorii să se bucure relaxați de revenirea la marele ecran și de o vizionare excelentă.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Cum să cucerești o stewardesă?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies