Primul trailer al filmului "The Irishman", cu Robert De Niro și Al Pacino, lansat oficial

Primul trailer al filmului The Irishman , cu Robert De Niro și Al Pacino, lansat oficial
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 August 2019
Data actualizare: 01 August 2019
Robert De Niro și Al Pacino revin pe marile ecrane cu o prestație de excepție, în care nu-și arată vârsta!

A apărut primul trailer al filmului "The Irishman", regizat de Martin Scorsese. Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino, Ray Romano și Harvey Keitel sunt doar câțiva dintre actorii care vor juca în pelicula americană.

Filmul are la bază crima organizată din America de Nord de după al Doilea Război Mondial și este văzut prin ochii lui Frank Sheeran, asasinul care i-a servit pentru capii famililor mafiote din America, Russell Bufalino sau Angelo Bruno. 

"The Irishman" se bazează pe misterele nerezolvate din istoria americană. Dispariția șefului de sindicat Jimmy Hoffa, misterele bandelor de crimă organizate, rivalitățile sau legăturile politice.

Filmul este o dramă, fiind o adaptare a cărții lui Charles Brandt, "I Heard You Paint Houses".

"The Irishman" prezintă povestea lui Frank Sheeran, care a recunoscut uciderea a 25 de oameni care făceau parte dintr-o bandă. În această bandă se afla și prietenul lui Teamsters, Jimmy Hoffa. Al Pacino îl joacă pe Hoffa, iar De Niro are rolul lui Sheeran. 

Citește și Robert De Niro divorțează după mai bine de 20 de ani de căsnicie

De Niro a declarat că în timp ce lucrau pentru acest proiect, a fost primul care a citit "I Heard You Paint Houses" despre Sheeran.

Ultima dată când Robert De Niro și Martin Scorsese au lucrat împreună a fost pentru filmul "Casino", care a fost un real succes în anul 1995. După 24 de ani, cei doi s-au reunit jucând în acest film despre gangsteri.

Sursa Foto: Getty Images

Vezi și Profil de celebritate - Meryl Streep
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies