Primul trailer oficial ”Avengers 4” a fost lansat! Sfârșitul aventurii va fi epic

Primul trailer oficial Avengers 4 a fost lansat! Sfârșitul aventurii va fi epic
Citeste mai mult despre: Avengers 4, Avengers End Game, trailer,
Data publicarii: 07 Decembrie 2018
Data actualizare: 07 Decembrie 2018
Primul trailer oficial pentru ”Avengers 4, al cărui titlu oficial este ”Avengers: End Game”, tocmai a fost lansat, marcând 10 ani de Marvel în universul cinematografic.

Este sfârșitul unei călătorii care a început acum un deceniu - de la primul film în care Tony Stark devine Iron Man până la devastatoarea bătălie împotriva lui Thanos în ”Avengers: Infinity War”, care a fost lansat acum câteva luni.

 

Mulți dintre cei mai puternici eroi de pe Pământ încă deplâng moartea prietenilor lor apropiați, care au fost transformați în praf în cel mai dramatic moment al peliculei Infinity War.

Marvel a ținut în secret detaliile privind ”Avengers 4”, însă trailerul oferă unele indicii despre ceea ce va urma în ultima confruntarea a supereroilor cu temutul Thanos.

Avengers 4, numit oficial ”Avengers: End Game”, este ultimul film Marvel pentru mai mulți actori-cheie, printre care Chris Evans. Alți actori ”Avengers”, inclusiv  Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner și Chris Hemsworth, nu au spus încă dacă vor părăsi Marvel după ”Avengers: End Game”.

”Avengers: End Game” va fi lansat pe marile ecrane pe 3 mai 2019.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies