Prințul Charles, pe urmele mamei sale. Va apărea în noul film din seria James Bond

Prințul Charles, pe urmele mamei sale. Va apărea în noul film din seria James Bond
Citeste mai mult despre: Printul Charles, James Bond,
Data: 06 August 2019
În 2012, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, Regina a apărut alături de Daniel Craig, într-un scurt video marca James Bond, iar acum se pare că fiul acesteia îi va lua locul în lumina reflectoarelor. 

Conform The Sun, Prințul Charles a fost invitat să joacă în noul film James Bond, care nu are încă un titlu, fiind numit provizoriu ”Bond 25”. Producătorii sunt de părere că Charles este ”întruchiparea a tot ceea ce înseamnă britanic” și că apariția acestuia ar produce și mai multă vâlvă în jurul peliculei. 

Citește și: Prințul Charles, cadou special pentru nepotul său de 5 ani, prințul George

Discuțiile au început după ce Prințul Charles (70 de ani) a vizitat în această vară platourile de filmare de la Pinewood Studios. Prințul, sub al cărui patronaj se află Institutul de Film Britanic dar și serviciile secrete, a fost condus în această vizită de actorul Daniel Craig, interpretul agentului 007. 

Craig i-a arătat viitorului rege un Aston Martin DB5 - un automobil clasic al lui Bond, din anii 60 - construit special pentru viitorul film. Producătorul Barbara Broccoli a declarat ulterior: ”Prințul a vorbit o mulțime de lucruri cu Daniel. Amândoi au o pasiune pentru mașinile Aston Martin... Băieții și jucăriile lor!”.

De asemenea, Prințul Charles a cunoscut membri ai echipei din sediul MI6.

Dacă Prințul va apărea în noul film Bond, nu va fi o premieră pentru un membru al familiei regale. La Jocurile Olimpice din 2012, mama prințului Charles a apărut în ceremonia de deschidere, într-un video apreciat de milioane de fani. În faimoasa scenă, James Bond, interpretat de Daniel Craig, ajunge la Palatul Buckingham pentru a o escorta pe Regină în parcul olimpic - cu parașuta! Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat, la acea vreme, că Regina, care a avut o dublură, a fost ”extrem de fericită” să ia parte la filmări și ”încântată că a fost solicitată să se implice în ceva atât de deosebit”. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

Vezi și: ROMANIA, TE IUBESC! - SALVEAZA ROMANIA FRUMOASA

FULLSCREEN
Prințul Charles, pe urmele mamei sale. Va apărea în noul film din seria James Bond
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO