S-a stabilit cauza morții Prințului Philip. Ce scrie pe certificatul de deces

S-a stabilit cauza morții Prințului Philip. Ce scrie pe certificatul de deces
Prințul Philip, Duce de Edinburgh 1921 - 2021. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Mai 2021
În iunie ar fi împlinit 100 de ani și ar fi fost sărbătorit cu fast la Buckingham. Dar, Prințul Philip s-a oprit la 99 de ani și a cerut să aibă o ceremonie de rămas bun cât mai simplă. 

Acum, conform The Telegraph, care a obținut certificatul de deces al prințului, s-a aflat și motivul morții acestuia. Astfel, așa cum a stabilit medicul legist, Prințul Philip a murit ”de bătrânețe”.

Cei mai mulți dintre oamenii de acum îl știu pe Prințul Philip drept un bătrânel cu zâmbet ștrengăresc, care mergea mereu cu un pas în urma Reginei. Unii spun că era cel mai iubit membru al Casei Regale Britanice, în ciuda glumelor deplasate pe care le făcea adesea. Poate tocmai ele l-au făcut atât de plăcut.

Acum, când Regalitatea îi cinstește memoria cu cuvinte frumoase, Voyo.ro prezintă documentarul-eveniment Prințul Philip: O viață ieșită din comun. Regizat de Adrian Munsey și Vance Goodwin, documentarul ni-l descrie pe Ducele de Edinburgh ca pe un personaj cheie în Familia Regală, care a contribuit masiv la succesul domniei de 68 de ani a Reginei Elisabeta a II-a.

Cine a fost cu adevărat Prințul Philip aflați doar dacă vedeți documentarul pe Voyo.ro. Filmul e disponibil abonaților Voyo. Cei care nu s-au abonat încă, o pot face în câțiva pași simpli.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies