Producătorii serialului Suits o vor pe Meghan Markle înapoi. Ce sumă ar primi ducesa pentru un episod

Producătorii serialului Suits o vor pe Meghan Markle înapoi. Ce sumă ar primi ducesa pentru un episod
Autor: Dan Brumar
Data: 06 Ianuarie 2019
Ducesa de Sussex ar putea face o avere dacă ar accepta să joace într-un ultim episod din serialul care i-a adus celebritatea pe micul ecran.

Propunerea „indecentă” nu a fost făcută încă, dar surse din interiorul postului TV care produce serialul au declarat pentru Daily Mirror că pe Meghan Markle o așteaptă o sumă cu multe zerouri în coadă. Mai exact, producătorii serialului Suits sunt dispuși să-i plătească ducesei de Sussex nu mai puțin de un milion de dolari pentru o ultimă apariție în serial. Această apariție nu ar trebui să fie mai lungă de două minute, iar filmările ar putea avea loc în Marea Britanie.

Conform surselor publicației britanice, șefii producției americane de televiziune s-au gândit și cum o să justifice burtica de gravidă a lui Meghan: personajul ei din serial, Rachel Zane, se măritase în ultima ei apriție în film din luna aprilie, iar acum ar putea apărea însărcinată, fără probleme.

Producătorii serialului nu ar vrea să o jignească cu această propunere, așa că ar fi de acord ca banii pe care sunt dispuși să-i plătească să ajungă chiar și la o organizație caritabilă aleasă de ducesă.

Zvonurile au fost lansate după ce s-a aflat că Meghan Markle este încă strâns legată de uniunea actorilor din Statele Unite ale Americii. Câțiva colegi de breaslă au dezvăluit că Meghan și-a plătit în avans, pe câțiva ani, contribuția de membru a asociației actorilor.

Citește și: De ce nu vrea Meghan Markle să nască în maternitatea în care au venit pe lume copiii lui Kate Middleton

Șefii companiei care dețin postul TV nu vor să se hazardeze, însă recunosc că planul este să o readucă pe Meghan Markle în serial. „Nu a fost stabilită o sumă exactă, dar negocierile sunt pe punctul de a fi începute în viitorul foarte apropiat. Am auzit sume între două și șase milioane care au fost lansate în eter, iar asta înseamnă mult. Va fi, cu siguranță, una dintre cele mai mari lovituri de marketing din istoria televiziunii”, a dezvăluit o sursă de la vârful postului TV.

Meghan Markle a jucat în serialul Suits între anii 2011-2018 (șapte sezoane), iar ultimul episod din serie în care a apărut a fost difuzat la televizor cu doar două săptămâni înainte de nunta cu prințul Harry. Pentru prestația ei din serial ar fi fost plătită cu 50.000 de dolari/episod, ceea ce a însemnat un salariu anual de circa 450.000 de dolari.

FULLSCREEN
Producătorii serialului Suits o vor pe Meghan Markle înapoi. Ce sumă ar primi ducesa pentru un episod
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO