"Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună" apare pe 15 august în cinematografe. Unde mai poate fi vizionat filmul

Pup-o, mă! 2 ndash; Mireasă Nebună apare pe 15 august în cinematografe. Unde mai poate fi vizionat filmul
Citeste mai mult despre: Pup-o, ma, Pup-o, ma Mireasa Nebuna,
Data publicarii: 10 Iunie 2021
Data actualizare: 10 Iunie 2021
A început acum trei ani, undeva prin Cluj, în satul Răchițele, comedia ardelenească a anului, Pup-o mă!. Cea de-a doua parte a filmului, Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună, apare în data de 15 august în cinematografe.

Până atunci îl putem viziona alături de actorii acestuia: Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții, în avanpremieră specială, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iunie, de la ora 20:00. 

Vă invităm deci, să pupați și voi de două ori, alături de soții, soți, prietene, prieteni, iubiți sau iubite, cumnați sau cumnate, unchi sau mătuși și așa mai departe, într-o atmosferă deosebită, specifică sărbătorii din Rachițele, care spune că dacă vei pupa de Ziua Lânii, atunci vei rămâne pe viață cu persoana ce ți-a picat cu tronc și veți duce împreună un trai îmbelșugat și lipsit de griji. 

Comedia de situație ne propune din nou, să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel aka Tică, Bică și Horică) deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de Ziua Lânii. Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, dar totuși, mai îngăduitor, Florin Busuioc aka Zmeu le dă prilejul acestora, de a coborî de la stână în sat.

De aici începe toată povestea... odată cu speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora aka Velvet și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea aka Felicia. Tot ce mai rămâne să aflăm este dacă s-or fi aliniat astrele și s-or fi pupat poveștile...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies