Purcelușa Peppa își schimbă vocea după 13 ani. Câți bani câștiga actrița Harley Bird

Purcelușa Peppa își schimbă vocea după 13 ani. Câți bani câștiga actrița Harley Bird
Citeste mai mult despre: purcelusa peppa, vocea,
Data: 31 Ianuarie 2020
Unul dintre cele mai cunoscute personaje de desene animate, purcelușa Peppa, trece printr-o schimbare radicală. După mai mult de un deceniu, actrița Harley Bird a renunțat la job-ul de „voiceover” pentru care era plătită regește.

În vârstă de 18 ani, adolescenta Harley a fost înlocuită de producătorii serialului cu o tânără de 9 ani, Amelie Bea Smith, a patra actriță care a ocupat de-a lungul timpului acest post. Lily Snowden-Fine a fost prima purcelușă Peppa, în 2004, la debut, urmată de Cecily Bloom în 2006 și de Harley Bird, din 2007 până în prezent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harley Bird (@harleyblrd) on

„Să devin vocea din spatele purcelușei Peppa la doar 5 ani a fost startul unei aventuri incredibile, pe care n-o voi uita niciodată. Mă îndrept spre un nou capitol în viața mea și îi urez succes lui Amelie”, a declarat Hird, care și-a atras milioane de admiratori, în special preșcolari, din întreaga lume. De altfel, pentru prestația sa vocală de excepție în rolul purcelușei, Harley a fost recompensată cu un premiu BAFTA, în 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peppa Pig (@officialpeppa) on

Presa engleză susține că, în ultimii ani, Harley Bird era plătită cu 1.000 de lire sterline pentru fiecare oră de înregistrare, iar salariul lunar era, în medie, de 50.000 de lire sterline, ea punându-și vocea la bătaie în 185 de episoade. Serialul „Peppa Pig” are un succes uriaș la nivel mondial, fiind tradus în 40 de limbi și difuzat în aproape 200 de țări.
 

Vezi și: Vedetele noastre, eroi de desene animate

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO