Rami Malek, ”excepțional” în rolul Freddie Mercury, din pelicula Bohemian Rhapsody

Rami Malek,  excepțional  în rolul Freddie Mercury, din pelicula Bohemian Rhapsody
Data: 08 Octombrie 2018
Recent, noul film despre viața lui Freddie Mercury a fost proiectat în premieră pentru fani.

Conform reacțiilor de pe Twitter, actorul Rami Malek (37 de ani) este ”excepțional” în rolul cântărețului Freddie Mercury.

Citește și: El este sosia lui Freddie Mercury. "Este mai bun decât mine. Merită acest rol!"

Între timp, filmul, intitulat ”Bohemian Rhapsody”, a primit recenzii mixte, cu evaluări ori entuziaste ori puțin mai reținute. 

Spectatorii au fost încântați de performanța lui Malek, care este cap de afiș. Distribuția este completată de Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech și Mike Myers.

Mike Ryan, un critic de film care semnează pentru Uproxx, scrie: ”Cea mai puternică impresie pe care mi-a lăsat-o Bohemian Rhapsody este cât de mult îl displăceau pe Freddie Mercury colegii lui din trupă. Dar Rami Malek este extraordinar”.

Actorul Adam Hann-Byrd a comentat, la rândul lui: ”Rami este absolut uimitor. Vocea, felul în care arată și se mișcă... este foarte, foarte bun!”.

Mara Reinstein, critic pentru Us Weekly, a adăugat: ”Cum transformi un film OK într-un film bun? Cinci cuvinte: Rami Malek este Freddie Mercury”. 

”Bohemian Rhapsody este o film biografic cu multă muzică Queen și o performanță notabilă a lui Rami Malek. O să primească recenzii mixte”, a scris și editorul IndieWire Anne Thompson. 

Jurnalista Entertainment Jenna Busch: ”Am fost cucerită de #BohemianRhapsody! Rami Malek este fenomenal. Poveste superbă... nici nu am cuvinte s-o descriu!”.

Filmul „Bohemian Rhapsody” va fi lansat pe marile ecrane la începutul lunii noiembrie.

FULLSCREEN
Rami Malek, ”excepțional” în rolul Freddie Mercury, din pelicula Bohemian Rhapsody
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO