Reacția lui Keanu Reeves după ce mesajul ascuns din Matrix a fost dezvăluit. Ce a declarat actorul

Reacția lui Keanu Reeves după ce mesajul ascuns din Matrix a fost dezvăluit. Ce a declarat actorul
Sursa FOTO: Profimedia Images
Citeste mai mult despre: Keanu Reeves, declaratie, Matrix, mesaj, trilogie,
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 August 2020
Data actualizare: 18 Octombrie 2020
Trilogia "Matrix" este una dintre cele mai îndrăgite producții cinematografice ale tuturor timpurilor. 

Milioane de oameni din întreaga lume apreciază și revăd cu plăcere chiar și acum filmul care îl are ca protagonist pe Keanu Reeves.

La începutul lunii august, Lilly Wachowski a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare la 21 de ani de la lansarea filmului Matrix. Regizoarea a declarat că mesajul trilogiei, pe care a scris-o și regizat-o alături de sora sa, Lana Wachowski, a fost de fapt o alegorie pentru perspectiva transexuală

După lansarea filmelor, cele două surori au dezvăluit că sunt transexuale, Lana în 2012, iar Lilly în 2016. De atunci, mai mulți fani au făcut conexiunea între evenimentele din viața reală și detalii surprinse în filme. 

În cadrul unui interviu publicat de Yahoo Entertainment, Keanu Reeves a vorbit despre declarația făcută de Lilly Wachowski și a recunoscut că nu a știut că există o semnificație atât de "profundă" a filmului. 

"Nu am vorbit niciodată cu Lilly despre acest subiect, nu mi-a transmis niciodată asta. Cred că filmele Matrix sunt profunde (...) Faptul că Lilly a făcut această dezvăluire, cred ca este foarte tare", a mărturisit actorul.

 


Sursa FOTO: Profimedia Images


Teoriile despre mesajul adevărat al filmului pornesc de la starea de neliniște resimțită de Neo (Keanu Reeves). Mulți au interpretat-o drept o disforie de gen. Prin urmare, pastila roșie pe care acesta o ia pentru a vedea realitatea este percepută ca un medicament hormonal.

Wachowski a declarat că, datorită identitații ei și a surorii sale, au reușit să fie mai deschise față de genuri și să vadă cum "ceea ce pare imposibil devine posibil".

"În postura de regizori, am avut ocazia să ne eliberăm, pentru că ne puteam imagina lucruri pe care pe vremea aia nu prea le vedeai pe ecran", a mai dezvălui aceasta. Vezi și: 

  • Sursa FOTO: Profimedia ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies