Richard Gere și soția sa cu 34 de ani mai tânără au confirmat că vor deveni părinți. Cine le-a binecuvântat copilul

Richard Gere și soția sa cu 34 de ani mai tânără au confirmat că vor deveni părinți. Cine le-a binecuvântat copilul
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Septembrie 2018
Fostul actor Richard Gere, care s-a retras din activitate în 2017, a confirmat oficial că va deveni tată la vârsta de 69 de ani. Soția lui, activista spaniolă Alejandra Gere (35 de ani), a fost binecuvântată de însuși Dalai Lama.

Richard Gere e în culmea fericirii. Va deveni tată pentru a doua oară, însă cu o altă femeie. În aprilie 2018 s-a căsătorit în secret cu actuala soție, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în Spania. Cununia a fost urmată de o petrecere pe domeniul său de lângă New York. Alejandra Gere (Silva) este activistă pentru drepturile copiilor și ale persoanelor fără adăpost și e cu 34 de ani mai tânără decât celebrul ei soț.


FOTO: Richard Gere Instagram


Zvonuri despre sarcina ei au apărut încă de luna trecută, însă cei doi nu au confirmat decât acum, în urma unei întâlniri speciale pe care au avut-o la Rotterdam cu o persoană cunoscută pe tot globul pentru înțelepciunea sa.

Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului, l-a binecuvântat pe copilul aflat pe drum și i-a sfătuit pe cei doi să-și crească odorul după principiile sănătoase pe care le-au îmbrățișat și ei. „Un moment extrem de special s-a petrecut acum câteva minute. Pruncul nostru a primit binecuvântarea... nu puteam anunța totul înainte de a-i spune lui Dalai Lama”, a scris Alejandra Gere pe Instagram, fără a preciza dacă vor avea fată sau băiat.


Întâlnirea cu Dalai Lama nu este deloc întâmplătoare, Richard Gere având o relație specială cu liderul tibetan. Susținător fervent al cauzelor sociale și al poporului tibetan, Gere a finanțat cinci vizite istorice ale lui Dalai Lama în SUA. Din cauza susținerii cauzei tibetane, lui Richard Gere i s-a interzis accesul pe teritoriul Chinei și, crede el, tot din această cauză i s-au închis mai toate ușile la Hollywood. Gere este budist tibetan, religie și mod de viață de care a fost atras încă de la vârsta de 20 de ani.

Richard Gere mai are un băiat din căsătoria cu actrița Carey Lowell. Homer James Jigme are 18 ani și a primit numele bunicului său (Homer), dar și numele tibetan Jigme. Alejandra Gere are și ea un băiat de cinci ani dintr-o căsătorie anterioară.

FULLSCREEN
Richard Gere și soția sa cu 34 de ani mai tânără au confirmat că vor deveni părinți. Cine le-a binecuvântat copilul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO