Rob Van Norden, producătorul cunoscut pentru filmul Rambo, vorbește despre motivul pentru care a ales să filmeze în România

Citeste mai mult despre: The Asset, filmari, Rob Van Norden, Romania,
Data: 17 Ianuarie 2020
Filmările pentru "The Asset" în regia lui Martin Campbell au început si se vor desfășura în România pentru 10 săpămâni. În acest film vor juca Maggie Q, Michael Keaaton și Samuel L. Jackson. 

Echipa de producție pentru "The Asset" cuprinde nume cunoscute în lumea cinematografiei, respectiv Moshe Diamanat, cunoscut pentru filmul "Hurricane Heist", Rob Van Norden, cunoscut pentru filmele "Rambo" și "Last Blood"

Citește și: "Dragoș Buliga lucrează la un film de Hollywood: ”Este cea mai mare producție filmată în România”

În România, acest film este coordonat de casa de producție locală, Frame Film, condusă de Andrei Boncea și Dragoș Buliga, regizorul Las Fierbinți

În exclusivitate pentru protv.ro, Rob Van Norden a dezvăluit motivul pentru care a decis să filmeze în România și care ar fi avantajele și dezavantajele de a filma la noi în țară. 

Rob Van Norden:"Sincer, principala atracție a fost reducerea de impozit oferită de România. E ceva nou și nou aveam o relație cu Frame FIlm, Andrei Boncea și Dragoș Buliga. Ei au o reputație în acestă industrie și au vrut să ne ajute. Le-am urmat sfatul și suntem foarte mulțumiți."

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO