Robert de Niro, într-o genială reclamă la chifle care parodiază filmul Goodfellas (VIDEO)

Robert de Niro, într-o genială reclamă la chifle care parodiază filmul Goodfellas (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Mai 2019
Data actualizare: 21 Mai 2019
Actorul, care a câștigat două premii Oscar de-a lungul carierei, demonstrează la cei 75 de ani ai săi că are încă vitalitatea de altădată.

Robert de Niro nu și-a pierdut farmecul din filmele cu gangsteri italo-americani, iar asta se vede în cel mai nou proiect actoricesc în care apare. Actorul de 75 de ani impresionează într-o reclamă realizată la solicitarea unui companii americane de panificație cu o tradiție de 143 de ani.

Reclama la chifle, care parodiază celebrul film Goodfellas (1991) unde starul american a jucat alături de Joe Pesci și Ray Liotta, ne arată încă o dată de ce Robert de Niro a făcut carieră în acest gen de pelicule.

Citește și: Cum arată fiica de 7 ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție

În ciuda vârstei sale, Robert de Niro nu a spus adio carierei de actor. În 2017 a jucat în Wizard of Lies, o dramă distribuită la TV în regia lui Barry Levinson.

Anul 2019 va fi și mai bogat pentru starul din The Godfather, Casino și Goodfellas. De Niro a fost distribuit în thrillerul psohologic Joker (Joaquin Phoenix), care va fi lansat în cinematografe la 4 octombrie 2019.

Tot anul acesta, Robert de Niro bifează o apariție de senzație în The Irishman, un excelent film biografic regizat de Martin Scorsese. Aici, de Niro joacă rolul unui lider de sindicat, asasin plătit al familiei Bufalino, membră a Mafiei italo-americane, care a activat în nord-estul statului Pennsylvania.

Robert de Niro a câștigat două premii Oscar – pentru cel mai bun actor în rol secundar în The Godfather II și pentru cel mai bun actor în rol principal în pelicula Raging Bull

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies