Robert Pattinson, confirmat cu COVID-19. Ce s-a întâmplat cu filmările producției The Batman

Robert Pattinson, confirmat cu COVID-19. Ce s-a întâmplat cu filmările producției The Batman
Citeste mai mult despre: Robert Pattinson, COVID-19, The Batman,
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
Filmările pentru producția ”The Batman” sunt puse sub semnul întrebării după ce a fost anunțat faptul că Robert Pattinson a fost testat pozitiv pentru infecția cu COVID-19.

Actorul se află acasă în autoizolare, iar pentru moment se încearcă filmarea anumitor scene unde nu este necesară prezența starului de la Hollywood. 

Robert Pattinson este nevoit să stea departe de platourile de filmare pentru minim 14 zile, iar acest lucru ar putea aduce costuri suplimentare de peste 5 milioane de lire. 

”Tot ce se poate filma și care nu îl include pe Robert Pattinson merge mai departe. Producția lucrează sub presiune, timpul este esențial”, a declarat o sursă pentru MailOnline. 

În urmă cu câteva zile a fost lansat primul trailer al producției. ”Îi vom vedea pe Batman maturizându-se, făcând greșeli, fiind imperfect. De asemenea, îl vom vedea fiind unul dintre cei mai grozavi detectivi din lume”, a vorbit regizorul Reeves. 

Distribuția filmului, care va fi lansat în 2021, îi include pe Colin Farrell în rolul Pinguinului, Peter Sarsgaard sau Jayme Lawson. 

Vezi și: Marius Manole, despre personajul pe care îl interpretează în serialul VLAD: "Este un experiment pentru mine"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies