Robert Pattinson, ”vampirul” din Twilight, va fi noul Batman

Robert Pattinson, vampirul din Twilight, va fi noul Batman
Citeste mai mult despre: Robert Pattinson, Batman,
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
Actorul de 33 de ani va fi protagonistul noului film ”The Batman”, preluând astfel legendarul rol de la Ben Affleck.

Conform Variety, sunt șanse mari ca Robert Pattinson să joace în noul film cu supereroi al lui Matt Reeves. Producția, o colaborare Warner Bros și DC Comics, este așteptată pe marile ecrane în luna iunie a anului 2021. 

Citește și: Batman, la aniversarea de 80 de ani. Cine sunt cei opt actori care l-au interpretat pe omul-liliac

Vestea vine la câteva luni după ce s-a scris că Armie Hammie era ”în discuții” pentru a prelua rolul de supererou, în timp ce fostul star din ”Twilight” Robert Pattinson trebuia să interpreteze unul dintre răufăcători.

În luna ianuarie a acestui an, Ben Affleck (46 de ani) a confirmat pe contul său de Twitter că nu-l va mai juca pe Batman. 

Dacă Robert Pattinson va reuși să obțină acest rol, va trebui să se ridice la înălțimea așteptărilor. De-a lungul anilor, Batman a fost interpretat de Michael Keaton, Val Kilmer sau George Clooney. Mai apoi, Christopher Bale l-a jucat pe supereroul DC în trilogia regizată de Christopher Nolan, ”Batman Begins”, ”The Dark Knight” și ”The Dark Knight Rises”.

Robert Pattinson a devenit unul dintre cei mai apreciați actori, în special de către fane, în 2008, cu rolul Edwards Cullen în saga ”Twilight”. De atunci, acesta a jucat în filme precum ”The Rover”, ”Queen of the Desert” și ”The Lost City of Z”.
Foto: Getty
 

Vezi și: Monica, ex. Angels, in masina lui Batman
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies