Romina, VTM!, în topul filmelor lansate în 2023 la capitolul încasări

Romina, VTM!, în topul filmelor lansate în 2023 la capitolul încasări
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Ianuarie 2023
Data actualizare: 25 Ianuarie 2023
Romina, VTM! este singurul film românesc lansat în 2023 aflat în topul celor mai profitabile producții care au ajuns în cinema. Comedia cu Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești a generat încasări de aproape două milioane de dolari.

Romina, VTM! a început săptămâna pe locul 9 în topul celor mai profitabile filme lansate în 2023, la nivel mondial. În prezent, comedia cu Nicole Cherry este pe poziția a 12-a în clasamentul BoxOfficeMojo, realizat de IMDb.

Pană acum, nu mai puțin de 322.321 de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia Romina, VTM. Încasările se ridică la 8,6 milioane de lei, adică aproximativ 2 milioane de dolari.

Comedia o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană  sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, mărturisește Nicole Cherry.

Filmul Romina, VTM! a avut încasări de 6,5 milioane de lei chiar în prima săptămână de la lansare. Pelicula a suscitat nu doar interes la cinema, ci și o reacție promptă a forțelor de ordine. Poliția a intervenit într-un cinematograf din Ploiești pentru a scoate persoane din sală, după ce acestea au ocupat alte locuri decât cele alocate.

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!