Russell Crowe, transformare incredibilă de look pentru noul rol. Este de nerecunoscut

Russell Crowe, transformare incredibilă de look pentru noul rol. Este de nerecunoscut
Citeste mai mult despre: Russell Crowe, gras,
Data: 07 Noiembrie 2018
La ora actuală, Russell Crowe filmează pentru un nou serial Showtime, despre viața unui important producător de televiziune.

Roger Ailes (1940 - 2017) a fost un cunoscut productor de televiziune și consultant media. Printre altele, acesta a fost CEO la Fox News, funcție din care a demisionat în iulie 2016.

Citește și

Citește și: Russel Crowe își șochează fanii de pe Instagram cu un filmuleț 

Ailes a fost, de asemenea, consultant pe probleme de media pentru președinții republicani Richard Nixon, Ronald Reagan și George H. W. Bush, dar a lucrat și în campania pentru primăria New York-ului a lui Rudy Giuliani. În 2016, după ce a demisionat de la Fox News în urma acuzațiile de hărțuire sexuală, a devenit consultant în campania lui Donald Trump pentru președinție. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CineBite (@cinebite) on

Ailes suferea de hemofilie, o afecțiune care generează probleme de coagulare a sângelui. A murit pe 18 mai 2017, la vârsta de 77 de ani, după ce a căzut în propria casă și s-a lovit la cap.

Acum, Russell Crowe a intrat în pielea acestui personaj, iar actorul din ”Gladiatorul” este, practic, de nerecunoscut. Pe lângă faptul că acesta s-a îngrășat, a suferit modificări dramatice la nivelul feței, cu ajutorul machiajului, și a învățat să meargă ajutându-se de un baston.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demelza C. (@demelzac_) on

 
În serial, care se va numi “The Loudest Voice in the Room”, vor mai juca Naomi Watts, Sienna Miller, Seth MacFarlane și Simon McBurney.
 
 
Foto: Getty, InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies