S-a lansat cel de-al treilea trailer "The Avengers: Endgame". Ce personaj-surpriză apare

S-a lansat cel de-al treilea trailer The Avengers: Endgame . Ce personaj-surpriză apare
Citeste mai mult despre: The Avengers, Avengers Endgame, trailer,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Martie 2019
Data actualizare: 15 Martie 2019
Cel de-al treilea trailer al peliculei "The Avengers Endgame", care se va lansa luna viitoare, introduce noul personaj din universul Marvel, Captain Marvel.
Blockbusterul, de la care se așteaptă să fie filmul cu cele mai mari încasări din istorie, în weekendul de lansare, îi prezintă pe Iron Man (Robert Downey Jr.), Căpitanul America ( Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth),  Hulk (Mark Ruffallo), Black Widow (Scarlett Johansson) și mulți alți eroi, care se regrupeză în încercarea de a-l înfrânge pe maleficul Thanos, care a decimat jumătate de Univers cu un pocnet din degete.

De asemenea, în ajutorul Răzbunătorilor vine noul erou din MCU, Captain Marvel (interpretat de Brie Larson).

 
Trailerul prezintă evoluția eroilor din seriile precedente, dar și câteva secvențe semnificative care au ajutat la conturarea personajelor.
De asemenea, trailerul oferă noi informații legate de personaje, cum ar fi că toți Răzbunătorii vor purta aceeași uniformă, dând dovadă de unitate la nivel de echipă.

The Avengers: Endgame va fi prezent în cinematografe pe data de 26 aprilie 2019, în Statele Unite ale Americii și va încheia seria The Avengers. Această serie a fost compusă din patru capitole. The Avengers (2012), The Avengers: Age of Ultron (2015), The Avengers: Infinity War (2018) și The Avengers: Endgame (2019). 

FOTO

Sursa foto - Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies