Sandra Bullock a dezvăluit care e singurul film pe care și-ar fi dorit să nu-l fi făcut: “Încă îmi e rușine!”

Sandra Bullock a dezvăluit care e singurul film pe care și-ar fi dorit să nu-l fi făcut: Încă îmi e rușine!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Martie 2022
Data actualizare: 24 Martie 2022
Este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de la Hollywood. Ajunsă la 57 de ani, Sandra Bullock se poate lăuda cu o carieră impresionantă și roluri memorabile în numeroase blockbusteruri.

Sandra Bullock a câștigat premiul Oscar la categoria “cea mai bună actriță”, în 2010, pentru rolul din The Blind Side. Chiar dacă anul acesta nu e nominalizată, actrița va face cu siguranță furori pe covorul roșu. 

Ceremonia Oscar 2022 va fi transmisă pe VOYO, în direct și în exclusivitate pentru România, luni dimineață, 28 martie, începând cu ora 3.00.

În prezent, actrița e plin turneu de promovare pentru The Lost City, peliculă în care joacă alături de Channing Tatum și Daniel Radcliffe. 

Recent, Sandra a participat la un interviu alături de Daniel Radcliffe și a făcut câteva mărturisiri inedite. Actrița a fost întrebată dacă există vreun film pe care și-ar fi dorit să nu-l fi făcut. 

“Am unul și încă îmi e rușine că am fost în el. Se numește Speed 2. Am vorbit foarte mult despre asta. Nu avea sens. Eram pe o barcă și mergeam încet spre o insulă”, a spus amuzată Sandra Bullock, potrivit Variety

"Speed 2: Croazieră infernală" a fost lansat în 1997, iar rolurile principale le-au revenit lui Jason Patrick și Sandrei Bullock. În "Speed: Cursă infernală" (primul film din 1994), Sanda a jucat alături de Keanu Reeves. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!