Scena interzisă minorilor din ”Harry Potter”, descoperită după 16 ani

Scena interzisă minorilor din  Harry Potter , descoperită după 16 ani
Data: 28 Mai 2020
După 16 ani de la lansarea filmului ”Harry Potter: The Prisoner of Azkaban”, fanii au redescoperit momentul picant de pe generic, interzis minorilor.

Recent, acest moment secret, ascuns în generic via harta lui Marauder, a reapărut pe radarul fanilor înfocați ai francizei. Pentru cei nefamiliarizați cu subiectul, harta magică indica locul în care se aflau studenții și profesorii din Hogwarts, prin urmele pașilor acestora. 

Citește și

Nu le-a luat mult fanilor pentru a descoperi, în colțul din stânga jos a ecranului două perechi de picioare aflate într-o poziție extrem de suspectă. Fie că posesorii acestora se îmbrățișau și se sărutau (până la urmă, este o serie pentru copii), fie că se dezlănțuiseră de-a binelea (pentru că filmele se adresează și adulților, în aceeași măsură), este o glumă a cineaștilor extrem de reușită, în discreția ei. 

Momentul a reapărut în atenția fanilor după ce un spectator a revăzut filmul și a scris pe Twitter: ”Ziua ??? de carantină. Am găsit scena de sex secretă din Harry Potter și Prizonierul din Azkaban”.   

Postarea a devenit virală, iar alți internauți s-au grăbit să comenteze: „Mulțumesc din suflet, tocmai mi-ai distrus copilăria. Bine, la vremea când am văzut filmul, aveam 35 de ani, dar nu asta contează”. 

Alții, fani înrăiți, nu au apreciat momentul, calificându-l drept ”știre veche”. ”Fanii adevărați Harry Potter știu de scena asta de când a apărut filmul, acum 16 ani, oameni buni!”.

De altfel, Rus Wetherell, omul responsabil pentru secvența respectivă a declarat că a lucrat 20 de zile la generic și că a decis să adauge și urmele cuplului după ce, o dată, a stat până la 4 dimineața la muncă. 

”Locul de pe hartă era un  alcov, deci era o șansă ca un cuplu de elevi să se ascundă acolo. Așa că am pus două perechi de picioare. M-am gândit că o să fie amuzant pentru oamenii mari, iar copiii nu o să priceapă oricum”.

Foto: Profimediaimages.ro


 
FULLSCREEN
Scena interzisă minorilor din ”Harry Potter”, descoperită după 16 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies