Secretele lui Burt Reynolds, dezvăluite de femeia pe care a regretat-o cel mai mult: un bărbat posesiv, gelos și abuziv

Secretele lui Burt Reynolds, dezvăluite de femeia pe care a regretat-o cel mai mult: un bărbat posesiv, gelos și abuziv
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Septembrie 2018
Data actualizare: 19 Septembrie 2018
Burt Reynolds a fost un mare actor de cinema, dar avea un „talent” remarcabil de a se face dezagreabil în prezența femeilor. Sally Fields, care a avut o relație tumultuoasă cu actorul la sfârșitul anilor ’70, scrie în Memoriile sale cum i-a controlat Burt Reynolds viața din prima zi.

Actrița Sally Field (71 de ani) și-a lansat în librării cartea autobiografică In Pieces. Cu acest prilej, ea a declarat că se simte ușurată că Burt Reynolds nu mai este printre noi, ca să-i citească memoriile. Actorul american s-a stins din viață la 6 septembrie 2018, din cauza unui infarct, la vârsta de 82 de ani. Acest eveniment, tragic în sine, a determinat-o pe Sally Field s-a iasă public cu volumul ei, în care vorbește pe larg despre relația „furtunoasă” pe care cei doi au avut-o între anii 1977-1981.

Sally Field se destăinuie publicului larg, la mai bine de 37 de ani de la despărțirea cu scandal de Burt Reynolds, pe care îl caracterizează în cartea sa drept un om „posesiv, gelos și abuziv”. Actrița a dezvăluit că Reynolds a fost foarte posesiv încă din prima zi, spunându-i ce îi era permis și ceea ce nu îi era permis să facă, scrie Daily Mail.

Burt Reynolds și Sally Field, în timpul filmărilor la pelicula Smokey and the Bandit


Sally mărturisește că Burt Reynolds i-a minimalizat talentul de actriță și era extrem de gelos când un alt bărbat se uita la ea. „Era atât de gelos încât știam că urma să mă pocnească, cerându-mi să-i spun cine era acel bărbat”, scrie Sally Field în cartea ei. Actrița spune că în cei cinci ani pe care i-a petrecut alături de partenerul ei vulcanic, acesta a reușit să o abuzeze psihic, în așa fel încât nu mai știa pe ce lume trăia.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Smokey and the Bandit (1977), unde s-au îndrăgostit pe loc. Însă, spune Sally, Burt ar fi încercat încă de la început „să-i lege șireturile de la pantofi, uneori chiar la propriu”, pentru a-i influența negativ cariera.

În aceeași carte autobiografică, Sally spune că relația sa cu Burt Reynolds a fost o dramă cu repetiție. Actrița, care fusese abuzată sexual în copilărie de tatăl ei vitreg (de la 6 la 14 ani), a simțit cam același lucru în timpul petrecut alături de Reynolds.

Burt Reynolds a regretat-o pe Sally Field

În 2015, actorul și-a lansat propria carte autobiografică, în care o descria pe Sally Field în cu totul alți termeni: „Doar cinci ani am fost împreună, dar durerea despărțirii de ea nu a dispărut nici azi. Ea a fost dragostea vieții mele”, a mărturisit, târziu, Burt Reynolds. La un an după publicarea cărții, cei doi și-au vorbit din nou, după o pauză de peste 20 de ani.

FULLSCREEN
Secretele lui Burt Reynolds, dezvăluite de femeia pe care a regretat-o cel mai mult: un bărbat posesiv, gelos și abuziv
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies