"FRIENDS", în topul celor mai îndrăgite și vizionate seriale din toate timpurile

FRIENDS , în topul celor mai îndrăgite și vizionate seriale din toate timpurile
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Serialul "FRIENDS" este celebrul serial american sub regia renumiților regizori David Crane și Marta Kauffman.

Este vorba despre sex, relații, cariere și o vreme din viața ta când crezi că totul este posibil . Și este vorba și despre prietenie, pentru că, atunci când ești singur într-un oraș mare, Prietenii tăi sunt familia ta” – astfel și-au prezentat proiectul producătorii serialului. 

"FRIENDS" a fost difuzat în perioada 1984-2004 și a avut un real succes internațional, având și acum un impact impresionant în rândul tinerilor.

La 15 ani de la terminarea serialului "FRIENDS", ultimul episod a rămas în istorie, fiind urmărit de 52,5 milioane de spectatori americani, devenind cel mai urmărit episod clasându-se pe locul 4.

S-a urcat sau nu Rachel în avion?  Fanii au stat cu sufletul la gură în ultimul episod când Rachel era pe cale de a pleca la Paris renunțând la dragostea pentru Ross.

Citește și Fiica lui Jennifer Aniston din ”Friends” împlinește 18 ani. Cum arată acum

De când serialul "FRIENDS" a apărut pe platformele de streaming, respectiv Netflix, telespectatorii serialului care l-au vizionat pentru prima dată au adus critici dure la adresa lui. În schimb, fanii adevărați au urmărit până la 4 episoade consecutive. 

Galerie foto: GettyImages 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies