Serialul "În slujba poporului" va fi disponibil subtitrat în limba română, începând din 20 martie, pe VOYO

Serialul În slujba poporului va fi disponibil subtitrat în limba română, începând din 20 martie, pe VOYO
Data publicarii: 18 Martie 2022
Data actualizare: 18 Martie 2022
Serialul de comedie "În slujba poporului" va fi disponibil în limba română pentru toți abonații VOYO începând de duminică, 20 martie. Seria care spune povestea unui om obișnuit și modest, ce ajunge să fie cel mai puternic om al țării, îl are în rolul principal pe Volodymyr Zelensky.

În slujba poporului arată parcursul unui profesor simplu ce ajunge Președintele țării. În urma unui video ajuns viral pe Youtube, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, câștigă extrem de multă simpatie în rândul cetățenilor, care se mobilizează și susțin candidatura acestuia la cea mai înaltă funcție din stat.

Seria de 3 sezoane urmărește noua viață a protagonistului, care nu se va schimba prea mult, în ciuda poziției pe care o ocupă. Președintele decide să își păstreze stilul de viață obișnuit: locuiește în continuare în apartamentul părinților lui, împrumută bani de la prieteni și merge cu bicicleta la muncă. 

Succesul uriaș al acestui serial l-a făcut pe actorul principal, Volodymyr Zelensky, să candideze și în realitate la Președinție. În urma alegerilor din 2019, actorul a ieșit învingător. 

Puteți urmări serialul În slujba poporului începând de duminică, 20 martie, pe VOYO

VOYO – Let’s VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!