Sezonul 5 din Peaky Blinders se întoarce pe micile ecrane: "Va fi cel mai reușit sezon"

Sezonul 5 din Peaky Blinders se întoarce pe micile ecrane: Va fi cel mai reușit sezon
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 August 2019
Data actualizare: 12 August 2019
Noul trailer al sezonului 5 a apărut iar personajul principal,Thomas Shelby, se pare că are un nou dușman, Oswald Mosely (Sam Claflin).

BBC a confirmat apariția primul episod din sezonul 5 pe data de 25 august. 

Actorul Cillian Murphy, cel care îi dă viață în serial lui Thomas Shelby,  a recunoscut că producătorii show-ului au câteva „idei" și este „curios" să vadă continuarea.  

Peaky Blinders este un serial britanic unde acțiunea se petrece în Birmingham, Anglia în 1920 după primul Război Mondial.

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on

În serialul "Peaky Blinders" acțiunea se petrece în anul 1919 și se concentrează asupra personajului principal Thomas Shelby care este șeful unei bande de gangsteri și care își dorește cu orice preț să-ți ducă la capăt afacerile ilegale.

Serialul a fost creat de Steven Knight și produs de Caryn Mandabach Productions, Screen Yorkshire și Tiger Aspect Productions.

"Nu ne puteam dori mai mult de la sezonul precedent și impactul puternic pe care l-a avut asupra fanilor" a declarat Charlotte Moore (Director BBC).

În noul sezon apar personaje noi precum Sam Claflin care îl va interpreta pe dușmanul lui Tommy, Emmett J Scanlan îl va juca pe politicianul fascist Sir Oswald Mosley, iar Scanlan îl va interpreta pe Billy Grade.

"Vor juca actori care iubesc acest show și care se integrează perfect" , a declarat Steven Knight.

Pentru sezonul 6, directorul Steven Knight a declarat: "Ce vreau să spun este că în sezonul 6 și 7 o să deschid o nouă ușă spre un nou tip de actori, actori care sunt foarte buni și care se încadrează ca niște staruri. Și dacă gândesc rațional, cred că putem să aducem astfel de actori"

Sursa Foto: Instagram; Profimedia; Getty Images

Vezi și Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies