Sfârșitul tragic al fetei bune din "Maria Mirabela". Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu

Sfârșitul tragic al fetei bune din  Maria Mirabela . Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu
Citeste mai mult despre: Gilda Manolescu, "Maria Mirabela",
Autor: Cora Popeanga
Data: 22 Octombrie 2018
Filmul "Maria, Mirabela", regizat de Ion Popescu Gopo, este considerat unul dintre cele mai populare filme românești pentru copii. Pelicula care combină acțiunea cu desenele animate a încântat milioane de copii și  chiar și  adulți de-a lungul timpului.

Medeea Marinescu o interpreta pe Mirabela, fetiţa cea rea, iar Gilda Manolescu pe Maria, fetiţa cea bună.

În timp ce Medeea Marinescu, cea care a jucat rolul Mirabelei în film se bucură de o carieră înfloritoare în cinematografie,  Gilda Manolescu a dispărut din atenția publicului. 
 

Gilda a avut un destin tragic și incredibil de trist.  

  

A părăsit România în anii 80, imediat după ce a avut loc premiera filmului. Avea 6 ani pe atunci.  S-a stabilit în Germania, alături de mama sa, care se recăsătorise cu un neamț și cu bunica maternă. A renunțat la actorie și s-a dedicat  baletului, pe care îl practica la școala mamei sale. 


Potrivit mamei Gildei, ea a avut o realație cu un băiat, din cauza căruia ar fi avut de suferit după ce a fost implicată într-un accident de circulație. A fost nevoită să renunțe la dans și   fost dependentă de medicamente împotriva durerilor. 
Mai târziu, ea s-a mutat la Berlin, unde a lucrat într-o florărie. Aici, un fost deținut a răpit-o, a sechestrat-o și a violat-o mai multe zile la rând. 

Starea ei de sănătate, și așa șubredă, s-a înrăutățit. Ea a murit din cauza insuficienței renale, la doar 34 de ani, în 2009. 

FULLSCREEN
Sfârșitul tragic al fetei bune din "Maria Mirabela". Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO