Snoop Dogg, pus pe farse riscante la filmări. Ce i-a putut face lui Matthew McConaughey

Snoop Dogg, pus pe farse riscante la filmări. Ce i-a putut face lui Matthew McConaughey
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Martie 2019
Snoop Dogg e un muzician atipic și un personaj excentric, iar asta îl face să aibă multă priză la publicul de peste Ocean. Uneori se ține de farse care depășesc granița umorului fin. 

Matthew McConaughey a fost victima unei farse de pomină pe care Snoop Dogg a făcut-o pe platourile de filmare ale peliculei Beach Bum (Regele plajei). Cei doi se știau doar din vedere, iar filmul, apărut în 2019, este prima lor colaborare. Însă, lucrurile au luat-o razna încă de la primele cadre pe care le-au tras împreună. Matthew McConaughey a fumat un joint fără să știe, iar Snoop Dogg e responsabil pentru asta.

Citește și: Confuziile care au bulversat planeta. Când Snoop Dogg încurcă borcanele, iese bine pentru România

„Când am ajuns prima dată pe platou, aveau o serie de țigări și jointuri false pe masă. Pentru cine sunt astea?, am întrebat. Sigur nu pentru mine”, a spus Snoop Dogg. „Trebuia să fie pentru mine”, a replicat McConaughey, care a dezvăluit că partenerul său de film a schimbat jointurile din oregano cu unele adevărate.

„Era o scenă de opt minute, ceea ce înseamnă mult timp de tras din țigară. Scena s-a tras și imediat după mi-am zis că nu sunt sigur că era iarbă falsă, iar el mi-a confirmat: Nu, nu a fost iarbă falsă, a fost iarbă de la Snoop. Și am zis OK, ține-te bine că pornim! Era prima dublă a serii și nu am mai putut să scot un singur cuvânt în limba engleză”, a spus actorul, în emisiunea Jimmy Kimmel Live.

Ai cântat rapp vreme de 13 ore, fără întrerupere”, a recunoscut Snoop Dogg.

Filmul a fost lansat în cinematografele din România vineri, 29 martie 2019. Distribuția e completată de Isla Fisher, Martin Lawrence și Zac Efron.

FULLSCREEN
Snoop Dogg, pus pe farse riscante la filmări. Ce i-a putut face lui Matthew McConaughey
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO