Spiritul Halloween se trăiește din plin la cinema

Spiritul Halloween se trăiește din plin la cinema
Citeste mai mult despre: Halloween, cinema, filme,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Octombrie 2022
Data actualizare: 27 Octombrie 2022
Tradiția continuă și în acest an. Cinefilii sunt așteptați în sălile de cinema pentru doza de adrenalină și distracție înfricoșătoare, fiind momentul cel mai bun al anului în care se pot  îngrozi de bunăvoie de cele mai tari filme ale weekend-ului.

Iubitorii filmelor se vor putea bucura alături de prieteni și  vor putea să țipe în voie în sala de cinema atunci când vor viziona producțiile momentului. Cu sau fără costumația de Halloween, fanii filmelor de groază sunt invitați să experimenteze senzațiile tari din fotoliul de la cinema.

În perioada 30 și 31 octombrie, cele mai tari filme horror ale momentului sunt la un preț șoc de 15 lei la Cinema City. Patru producții așteaptă fanii în acest weekend la cinema - „Capra cu trei iezi” (film ecranizat după  una dintre cele mai cunoscute povești ale lui Ion Creangă pe care o știi, dar nu o știi așa, și în care joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi), „Halloween: Sfârșitul”  (ultimă parte a celebrei francize ajunge la un punct culminant înfiorător), „Lumina infernului” (ultimul film care îl prezintă pe Cross înainte de moartea sa în 2020 și este dedicat memoriei sale prezintă povestea unei femei exorciste care luptă pentru a salva sufletul unei copile care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă) și „Zâmbește”  (povestea tulburătoare a unei terapeute care începe să piardă legătura cu realitatea după ce a asistat la un eveniment îngrozitor și trebuie să se confrunte cu trecutul ei tulburător pentru a supraviețui și a scăpa de noua ei realitate înfiorătoare).

Dincolo de experiența clasică a vizionării filmelor la cinema, în sălile 4DX spectatorii vor simți horror-ul direct pe pielea lor, cel mai nou film „Lumina Infernului” având premiera inclusiv la miezul nopții la un preț înfiorător de mic - 28 lei, în timp ce la VIP fanii vor experimenta meniul ultra all inclusive tematic și premierele americane „Femeia Rege” și „Black Adam”  în  stilul Halloween alături de prieteni.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies