"Star Wars" se întoarce: "Este diferit față de primele două filme, este destul de emoționant"

Star Wars  se întoarce:  Este diferit față de primele două filme, este destul de emoționant
Citeste mai mult despre: star wars, The Rise of Skywalker,
Data: 31 Iulie 2019
Lando Calrissian și Emperor Palpatine se întorc în galaxia îndepărtată! 

Regizorul filmelor "Star Wars", George Lucas, a creat un univers impresionant în care prezintă forma omniprezentă de energie și care poate fi utilizată doar de cei care au această capacitate.

Citește și

Scenariul noului film "Războiul stelelor - Episodul IX" este conceput de producătorii J.J. Abrams și Chris Terrio, fiind al treilea film din a treia trilogie al Războiul Stelelor.

Citește și Actorul care l-a interpretat pe Chewbacca (Războiul Stelelor) a murit la 74 de ani

Data de lansare a filmului "Star Wars Episode IX" va avea loc în UK, pe data de 19 decembrie 2019. Disney a confirmat la celebrarea filmului "Star Wars" din Chicago că episodul IX se va numi "The Rise of Skywalker"


JJ Abrams a declarat pentru "ET Live": "Titlul se pare că este cel potrivit pentru film și știu că este provocator și cu multe semne de întrebare, dar cred că atunci când o să vezi filmul se va înțelege adevăratul sens"

Teaserul episodului 9 din "Star Wars" începe cu vocea renumitului personaj Luke Skywalker (Mark Hamill), incluzând întoarcerea lui Billy Dee Williams’ ca Lando Calrissian.

Nu știm deocamdată dacă Luke Skywalker se va întoarce în noul film, doar numele (The Rise of Skywalker) ne indică faptul că va avea un rol extrem de important.

Actrița Daisy Ridley a declarat că acest film va fi complet diferit: "Acest film este diferit față de primele două filme din trilogie, este destul de emoționant. Mi-a fost foarte dor de  John (Boyega), dar acum suntem împreună iar Oscar(Isaac) face parte din proiect. Pentru mine a fost ca o excursie împreună cu copii"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JJ Abrams (@jjabramsofficial) on

Trailer-ul filmului are la bază misiunea care este pe cale să fie distrusă de "Second Death Star" pentru Rey, Finn, Poe și prietenii lor.

"Înțeleg perfect de ce sunt atât de secretoși despre noul film, și cred că ce a pregătit JJ va fi ceva neprevăzut"

"JJ a oferit fanilor tot ce își puteau dori și sunt foarte entuziasmat că se întoarce pentru a încheia trilogia" a declarat Lucasfilm President Kathleen Kennedy

"Star Wars" este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic care a avut un impact impresionant, având un câștig de  4.3 miliarde de dolari.

Sursa Foto: Getty Images; wall.alphacoders.com

Vezi și Natalie Portman va juca rolul "Mighty Thor" într-un film Marvel

FULLSCREEN
Star Wars: The Rise of Skywalker
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies