Starul din The Queen’s Gambit, mărturisiri neașteptate despre cariera sa. Ce a declarat Anya Taylor-Joy

Starul din The Queen rsquo;s Gambit, mărturisiri neașteptate despre cariera sa. Ce a declarat Anya Taylor-Joy
sursa foto: ProfiMedia
Citeste mai mult despre: Anya Taylor-Joy, The Queen's Gambit,
Data: 24 Noiembrie 2020
Anya Taylor-Joy poate fi considerată actrița momentului, pentru rolul din The Queen’s Gambit primind numeroase aprecieri din partea criticilor de film.    

Descoperită de o agenție de modelling, numele actriței Anya Taylor-Joy se află pe buzele tuturor. La 24 de ani, britanica a primit rolul carierei de până acum, prestația din The Queen's Gambit fiind una impresionantă.

Citește și

În urmă cu câteva zile, vedeta a făcut câteva declarații neașteptate despre personalitatea ei și felul în care se percepe. ”Nu am considerat și nu cred că mă voi crede vreodată frumoasă. Nu cred că sunt suficient de atrăgătoare pentru a apărea în filme. Nu voi merge la cinema ca să-mi văd filmul, mă voi uita înainte”, a declarat potrivit Daily Mail.

Miniseria este bazată pe un roman al lui Walter Tevis din 1983, și spune povestea lui Beth Harmon, o fată care a rămas fără părinți și, astfel, ajunge la orfelinat. Aici descoperă pentru prima oară șahul și ajunge să aibă chiar o obsesie pentru acest joc. 

Ajutată de medicamente care dau halucinații, Beth, interpretată inițial de Isla Johnston, apoi de Anya Taylor-Joy, ajunge să proiecteze cu ajutorul minții, în tavan, tabla de șah. De aici începe povestea ei, de la pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru șah, într-un subsol.

Vezi și: Moromeții 2 - În spatele camerelor de filmat. Vezi Moromeții 2, regizat de Stere Gulea, pe 1 Decembrie, de la 13:30, la PRO TV!

FULLSCREEN
Anya Taylor-Joy
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies