Sylvester Stallone și Jason Statham, în afara platourilor de filmare. Cum se înțeleg cei doi actori

Sylvester Stallone și Jason Statham, în afara platourilor de filmare. Cum se înțeleg cei doi actori
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Octombrie 2021
Data actualizare: 15 Octombrie 2021
Sylvester Stallone și Jason Statham și-au bucurat recent fanii cu prima fotografie de pe platourile de filmare al celui mai nou film în care joacă împreună- The Expendables 4. Cei doi se înțeleg de minune și în viața de zi cu zi, fiind buni prieteni. 

Sylvester Stallone (75 de ani), a distribuit joi, pe Instagram, două imagini în care el și colegul său Jason Statham zâmbesc larg, în timp ce se află pe platoul de filmare.

„Am petrecut un timp minunat la locul de muncă, cu bunul meu prieten Jason, lucrând la noul film din seria Expendables”, a scris Sylvester Stallone. 

Jason Statham (54 de ani) a făcut o postare similară pe pagina sa, scriind: „Înapoi la treabă cu omul de bază @officialslystallone”. 

Cei doi actori se cunosc de mulți ani și au legat o prietenie frumoasă. Dovadă sunt și imaginile în care apar la diferite evenimente. (vezi mai multe poze în galeria de mai jos)

În 2010, în așteptarea premierei filmului „The Expendables” la Odeon Cinema, Londra.

The Expendables 4” apare la șapte ani după The Expendables 3, care a fost lansat în 2014. Stallone revine în rolul mercenarului de elită Barney Ross, iar Statham în rolul lui Lee Christmas.

Fanii se vor putea bucura de trei personaje noi, jucate de Power Cent 50, Megan Fox și Tony Jaa.

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies