Terminator s-a întors. Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, în primul trailer al noului film din serie

Terminator s-a întors. Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, în primul trailer al noului film din serie
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Trailerul celui mai nou film din seria Terminator, Dark Fate, a fost lansat. Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton au apariții de senzație în partea a șasea din serie.

James Cameron îi aduce pe marile ecrane pe cei doi titani din seria Terminator, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger. Filmul, care continuă acțiunea din Terminator 1 și Terminator 2, o reintroduce în poveste pe Sarah Connor (Linda Hamilton) la 30 de ani de la întâmplările din Terminator 2: Ziua Judecății.

Scenaristul James Cameron, care promisese încă din vara anului trecut că va realiza o continuare a primelor două filme din serie, a declarat că acțiunea din Terminator: Dark Fate nu va ține cont deloc de întâmplările din Terminator 3, 4 și 5.

„Această parte este o continuare a poveștii din Terminator 1 și Terminator 2. Ne vom preface că celelalte părți au fost un vis urât”, a declarat James Cameron, citat de Hollywood Reporter.

Primul trailer al filmului a fost lansat joi și îi putem vedea la lucru pe Mackenzie Davis (din Blade Runner 2049), Brett Azar (în rolul lui T-800), Gabriel Luna (în rolul Terminator) și Natalia Reyes (în rolul Dani Ramos).

James Cameron semnează scenariul, în timp ce regizor este Tim Miller, care a realizat Deadpool

Terminator: Dark Fate urmează să fie lansat în cinematografe la 1 noiembrie 2019, iar fanii seriei sunt mai nerăbdători ca niciodată.

Citește și: Prima reacție a lui Arnold Schwarzenegger după ce a fost lovit mișelește de un bărbat

Linda Hamilton revine în serie, de data aceasta în rol de terminator de Terminatori și protector al tinerei Dani Ramos. Un rol important îl va avea în film Mackenzie Davis (Grace), o femeie cu armură metalică sub piele și abilități de mare luptătoare. 

Arnold Schwarzenegger este Terminatorul de altădată, dar vădit îmbătrânit, care trebuie să facă față amenințărilor venite din partea unui model mult mai avansat decât el.

  • FOTO: imdb.comVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies