The Beatles dispare din memoria oamenilor în noul film Yesterday

The Beatles dispare din memoria oamenilor în noul film Yesterday
IMAGINAȚI-VĂ O LUME FĂRĂ THE BEATLES
Citeste mai mult despre: The Beatles, film, Yesterday,
Data: 12 Iulie 2019
O lume în care Beatles au fost uitați...            

E dificil să ne imaginăm o lume în care The Beatles nu sunt nici măcar o amintire în mințile oamenilor, iar cântecele lor sunt aproape inexistente. Noul film al lui Danny Boyle surprinde publicul, arătându-ne o astfel de lume, în care un singur om își mai poate aminti de muzica celor din The Beatles.
 
Poate că doar ideea de film despre Beatles este destul de convingătoare, însă distribuția este și ea pe măsură. Nume mari precum Ed Sheeran, Lily James și James Corden vor apărea în film.
 
 
Himesh Patel intră cu precizie în pielea personajului principal, un tânăr muzician anonim care profită de norocul destinului său și ajunge celebru, interpretând melodii de Beatles. În urma unui accident și a unei aparente bucle temporale prin care trece întreaga lume de pe glob, Jack Malik (Himesh Patel) se trezește ca singurul om care își mai amintește de Beatles și de muzica lor.


 
Let it be, Hey Jude, Ob-La-Di Ob-La-Da, All You Need Is Love și Yesterday sunt numai o parte din melodiile celebrei trupe care apar în film. Mesajul acestora rămâne încă la fel de puternic și după trecerea anilor. Filmul are și momente frapante, când Jack se ceartă cu prietenii săi sau când apar scene de gelozie între muzicieni. 

Muzica celor 4 din Beatles prinde viață și are același impact, chiar și în interpretarea altui artist.
 
Filmul te face să simți și să înțelegi importanța MUZICII! Vezi cât de mult poate o (simplă) piesă să schimbe gândirea oamenilor și să le trasnforme sufletul. De asemenea, acesta amintește de momentul istoric The Beatles și de impactul pe care formația l-a avut asupra întregii lumi.

FOTO: GETTY
 
UN ARTICOL DE MIHAI C. CONSTANTINESCU
 
 
FULLSCREEN
The Beatles dispare din memoria oamenilor în noul film Yesterday
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO