”The Inbetweeners”, un sitcom de succes, șters de pe net pentru că ar fi considerat ”ofensator”

The Inbetweeners , un sitcom de succes, șters de pe net pentru că ar fi considerat  ofensator
Citeste mai mult despre: Inbetweeners, Netflix,
Data publicarii: 11 Iunie 2020
Data actualizare: 11 Iunie 2020
Serialul ”The Inbetweeners”, care apare și în oferta Netflix, a dispărut recent de pe YouTube, iar motivul ar putea fi faptul că a fost reclamat ca fiind ”ofensator”.

Comedia, în care joacă Simon Bird, Joe Thomas, James Buckley și Blake Harrison, a dispărut recent de pe YouTube. Serialul, care urmărește experiența a patru adolescenți trăsniți, este renumit pentru glumele explicite, limbajul vulgar și unele scene mai puțin recomandate minorilor.

În ciuda succesului imens, toate episoadele serialului au fost înlăturate de la canalul de YouTube, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze în fel și chip pe rețelele de socializare.

Vestea vine după ce ”Little Britain” a dispărut de pe BBC iPlayer, din cauza lui David Williams, care interpretează o femeie de culoare obeză într-un scheci, rol pentru care și-a înnegrit pielea cu ajutorul machiajului. ”Come Fly With Me” a fost scos de pe piață din același motiv. 

Canalul ”The Inbetweeners” avea peste 200.000 de abonați înainte ca toate episoadele să fie șterse.  Un fan a comentat pe Twitter: ”The Inbetweeners este unul dintre cele mai amuzante seriale. Asta este amuzant la el, că este ofensator. Această generație preferă să fie furioasă decât să râdă și se vede”.

 Foto: 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

FULLSCREEN
”The Inbetweeners”, un sitcom de succes, șters de pe net pentru că ar fi considerat ”ofensator”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies