The Simpsons au făcut-o din nou. Finalul serialului Urzeala tronurilor, prezis cu doi ani înainte

The Simpsons au făcut-o din nou. Finalul serialului Urzeala tronurilor, prezis cu doi ani înainte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Serialul de animație The Simpsons nu prezice doar viitorul, ci îți strică și pofta de a te uita la un film de mare succes.

Creatorii serialului Familia Simpson/The Simpsons folosesc magia neagră, altfel nu se poate explica acuratețea unor evenimente pe care ei le prevăd cu mulți ani înainte de petrecerea lor.

După ce au anticipat succesul lui Donald Trump la Casa Albă, cu mult timp înainte ca acesta să-și anunțe candidatura, apariția FaceTime, supravegherea convorbirilor telefonice de către CIA și multe altele, membrii echipei care a realizat serialul de animație au anticipat și sfârșitul King’s Landing, cetatea de scaun din Urzeala tronurilor.

Captură video HBO

În episodul 5 din sezonul 8, Debarcaderul Regelui este mistuit de flăcările dragonului călărit de Daenerys Targaryen. Reședința „regelui andalilor și al primilor oameni” arde până la temelii, dintr-un capriciu al Mamei Dragonilor pe care nimeni nu-l înțelege.

Citește și: După finalul Urzeala tronurilor se lansează prequel-ul Bloodmoon. Cine va avea rolul principal

Cu doi ani înainte de premiera episodului 5, distrugerea completă a Debarcaderului Regelui este anticipată într-un episod din The Simpsons. Intitulat The Serfsons, episodul s-a dorit a fi o parodie a vestitului serial, lansat la TV în aprilie 2011.

Captură video The Serfsons/YouTube

În secvențele din 2017, membrii familiei Simpson făceau haz de eroii din Urzeala tronurilor, de pe zidurile unui castel. În scenă apare un dragon care distruge orășelul lor drag, inclusiv casa în care locuiau.

Citește și: Cele mai amuzante meme-uri românești realizate de fanii serialului Urzeala tronurilor

Imaginile au atâtea similitudini cu cele din episodul 5, sezonul 8, al serialului Urzeala tronurilor încât nu ne rămâne decât să credem, fără să cercetăm, că cei care au creat Simpsons nu o puteau face decât cu ajutorul unei forțe superioare. Sau au avut spioni în echipa Game of Thrones.

FULLSCREEN
The Simpsons au făcut-o din nou. Finalul serialului Urzeala tronurilor, prezis cu doi ani înainte
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies