Ți-l amintești pe tânărul Eggsy din „Kingsman: The Secret Service”. Actorul Taron Egerton este acum un pachet de mușchi

Ți-l amintești pe tânărul Eggsy din Kingsman: The Secret Service . Actorul Taron Egerton este acum un pachet de mușchi
Citeste mai mult despre: filme, divertisment, Taron Egerton, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Au trecut șapte de la apariția pe ecrane a savuroasei comedii despre gentilomi și spionaj, „Kingsman: The Secret Service”. Taron Egerton, care l-a jucat pe tânărul Eggsy, este acum total schimbat. 

Taron Egerton a împlinit 32 de ani pe 10 noiembrie. Câștigătorul unui Glob de aur (pentru Rocketman, 2019), a trecut printr-o schimbare uimitoare în ultimii ani. Actorul a început să tragă de fiare, iar acum este un pachet de mușchi. Dovadă stau ultimele imagini postate de acesta pe Instagram. 


 

Filmul „Kingsman: The Secret Service” a avut o distribuție impresionantă. Colin Firth, Michael Kaine, Samuel L. Jackson sau Mark Strong au jucat și rolul de profesori pentru tinerii actori Taron Egerton și Sophie Cookson.

În 2021, Taron a fost împlicat în mai multe proiecte cinematografice. Printre acestea se numără filmul „Tetris” , care se află în post producție. Actorul joacă rolul antreprenorului Henk Rogers, care a trecut printr-o luptă juridică laborioasă pentru drepturilor de autor asupra jocului pe calculator - Tetris - din anii 1980 în Rusia. În acest film, Taron este greu de recunoscut, pentru că poartă mustață și are o tunsoare diferită. (vezi galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Instagram/ taron.egerton, Getty Images

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies