Ți-o mai amintești pe Regina din „Beethoven's 2nd”? Iată cum arată în prezent, după aproape 30 de ani de la lansarea filmului

Ți-o mai amintești pe Regina din Beethoven s 2nd ? Iată cum arată în prezent, după aproape 30 de ani de la lansarea filmului
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 13 August 2021
Data actualizare: 13 August 2021
Seria de filme Beethoven a ținut în fața micului ecran mai multe generații. Povestea înduioșătoare a câinelui din rasa St. Bernard i-a atras nu doar pe cei mici, dar și pe părinții lor. Astăzi, una dintre actrițele care a jucat un rol memorabil în Beethoven's 2nd își sărbătorește ziua de naștere. 

Debi Mazar, actrița care a interpretat un rol negativ în Beethoven's 2nd, cel al Reginei (proprietara lui Missy) împlinește astăzi 57 de ani. Vedeta cu trăsături expresive se poate bucura de o carieră de succes. În ultimii ani, ea a fost distribuită în multe seriale TV, destul de apreciate peste ocean. Printre acestea se numără și serialul Younger, unde Debi Mazar joacă rolul lui Maggie Amato. 

Au trecut aproape 30 de ani de la lansarea filmului „Beethoven's 2nd”, dar încă mulți admiratori ai seriei o asociază pe Debi cu imaginea de divă sexy din film. Odată cu trecerea timpului însă oamenii se pot schimba radical. În cazul lui Debi, semnele unor intervenții de întinerire sunt destul de evidente. Se pare că vedeta a apelat la o procedură de mărire a buzelor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debi Mazar (@debimazar)

Nu doar în filmul Beethoven's 2nd, dar și în viața reală, rujul roșu a devenit ca o carte de vizită pentru Debi Mazar. Chiar și când pozează alături de soțul ei (bucătarul italian Gabriele Corcos), aflându-se în vacanță, actrița nu uită de rujul preferat. 

Sursă foto:Getty Images, debimazar

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!