Tobey Maguire este de nerecunoscut. Cum a fost surprins interpretul lui „Spider-Man” pe străzile din Los Angeles

Tobey Maguire este de nerecunoscut. Cum a fost surprins interpretul lui Spider-Man pe străzile din Los Angeles
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Actorul care l-a interpretat pe „Spider-Man” în mai multe filme din celebra serie este des urmărit de paparazzi, dar și de admiratorii săi, atunci când apare în public. 
În vârstă acum de 46 de ani, Tobey Maguire este departe de imaginea simpaticului Peter Parker pe care l-a jucat mai mulți ani la rând. 
 
Câteva imagini recente au apărut pe rețelele sociale, iar fanii actorului au observat că Maguire pare îmbătrânit și nu prea ține cont de ținută atunci când iese pe stradă. 
 
 
La fel ca multe alte celebrități, Tobey Maguire încearcă să nu iasă prea mult în evidență. Cu toate acestea, fanii încă îl opresc pe stradă pentru a-i cere autografe. 

Actorul răspunde destul de prietenos atunci când este rugat să facă o fotografie sau un video, mai ales dacă este pentru copii.

 
Nu mulți știu, dar Tobey Maguire este tată de adolescenți. Fiica sa are deja 15 ani, iar fiul lui are 12 ani. Cei doi sunt rezultatul iubirii dintre celebrul actor și Jennifer Mayer (designer de bijuterii), fosta lui soție, cu care a fost căsătorit din 2007 până în 2016, când s-au separat. Divorțul a fost finalizat în 2020.

Cel mai nou film în care va apărea Tobey Maguire se numește Babylon, pe care Paramount urmează să-l lanseze anul viitor. Din distribuție mai fac parte Brad Pitt, Margot Robbie și Olivia Wilde. 
 

Sursă foto: Instagram, Twitter

Vezi și: Chef FOA și Ramona Păun: „Eu nu mă mai joc cu tine jocul acesta!”


 
 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies