Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit. Cum arată soția lui

Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit. Cum arată soția lui
Autor: Ionela Lupu
Data: 07 Iunie 2019
Tom Ellis, actorul care deține rolul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit cu scenarista Meaghan Oppenheimer. Cei doi au făcut marele anunț postând pe conturile lor de Instagram primele poze de la nuntă. 

Vedeta serialului Lucifer și-a unit destinul în urmă cu câteva zile cu Meaghan Oppenheimer, o scenaristă și actriță originară din Tulsa, Oklahoma. Evenimentul, care a fost unul restrâns, a avut loc în Santa Yez, California.

Citește și
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ellis (@officialtomellis) on

 

În cadrul ceremoniei, Tom a purtat un costum albastru, iar Meaghan a ales o rochie albă, din dantelă cu mâneci lungi, de la designerul Naeem Khan. Alături de ei au fost familia și prietenii apropiați. Nu au lipsit nici fiicele actorului: Marnie (6), Florența (10) și Nora(14) pe care le are din relațiie anterioare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meaghan Oppenheimer (@moppyoppenheimer) on

Meaghan este scenaristă și actriță originară din Tulsa, Oklahoma, fiind creatoarea dramei TV Broken, precum și seria Facebook Watch Queen America, o comedie întunecată cu Catherine Zeta-Jones. Tom și Meaghan sunt împreună din 2015 și și-au anunțat logodna la începutul anului.

Actorul nu se află la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit cu actrița Tamzin Outhwaite, din 2006 până în 2014, cu care are două fete:  Marnie (6) și Florența (10).

SURSE FOTO: Facebook și Instagram 

Vezi FOTO în galeria de mai jos:

FULLSCREEN
Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit. Cum arată soția lui
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies