Tom Hardy, succes formidabil la Hollywood. Filmul „Venom: Let There Be Carnage” este foarte apreciat de public

Tom Hardy, succes formidabil la Hollywood. Filmul Venom: Let There Be Carnage este foarte apreciat de public
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Cel mai recent film cu super-eroi, „Venom: Let There Be Carnage”, în care Tom Hardy interpretează rolul principal, ocupă prima poziție în box-office-ul nord-american. 

Produs de Sony, filmul a avut un debut spectaculos în Statele Unite și a primit recenzii foarte bune din partea publicului. Pelicula a avut încasări de 90,1 de milioane de dolari - nivel care nu a mai fost înregistrat de la debutul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor publicate duminică seară de compania de specialitate Exhibitor Relations, scrie agenția Agerpres, care citează AFP. 


„Venom: Let There Be Carnage” spune povestea unui jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy - căruia un parazit extraterestru îi conferă superputeri. El încearcă să oprească un un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare, după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru.


 

Tom Hardy a fost cel care l-a sunat pe Andy Serkis cu propunerea de a regiza continuare filmului Venom:

„Știu că are capacitatea de a spune povestea la un nivel epic”, a spus el despre alegerea sa pentru regizor, scrie people.com. Hardy se numără și printre scenariștii filmului. 


Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Best Of Hai sa fim Super!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies