Tom Hardy va fi noul James Bond? Actorul l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul agentului 007

Tom Hardy va fi noul James Bond? Actorul l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul agentului 007
Data publicarii: 21 Septembrie 2020
Data actualizare: 21 Septembrie 2020
Potrivit presei străine, Tom Hardy ar fi actorul ales pentru următorul film din seria James Bond. 

Actorul, în vârstă de 43 de ani, a fost unul dintre preferații caselor de pariuri pentru a deveni următorul agent 007 și au circulat zvonuri că va intra în pielea lui Craig după al cincilea și ultimul său film, “No Time To Die”.

Potrivit The Vulcan Reporter, Hardy ar fi primit rolul încă din iunie, după o audiție de succes. Nu este un secret că actorul și-a dorit să intre în pielea agentului 007, dar a refuzat să vorbească foarte mult despre acest lucru. „Dacă vorbesc, a dispărut. Știi, există o vorbă printre noi, actorii, că dacă vorbești despre asta vei ieși automat din cursă. Așadar, nu vreau să comentez!

Potrivit surselor, producătorii voiau să anunțe că Tom Hardy va fi următorul James Bond în noiembrie, însă din cauza pandemiei anunțul va fi făcut, probabil, la începutul anului 2021. 

Edward Thomas "Tom" Hardy este un actor englez, cunoscut pentru foarte multe roluri importante, dar mai ales pentru cele din Venom, Taboo, Peaky Blinders, Mad Max, The Revenant, Legend, Inception, Dunkirk, Warrior

Sursă foto: Getty

Vezi și: Cristi Bozgan dezvăluie secretele din Ferma. Orășeni vs. Săteni - Trending Review cu Daragiu - Episodul 38
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies